Tigari electronice - Chisinau, Moldova

BO ONE Black Soft Touch
499 MDL

Stratul negru si neted de cauciuc face ca dispozitivul să aibă un aspect discret și modern, ceea ce ..

Adaugă în Coş
BO ONE Gold 24K
629 MDL

Fără îndoială elegant și unic de frumos. Forma elegantă a Bo One, în baie de aur de 24k, reprezintă ..

Adaugă în Coş
BO ONE Gold Edition Engraved
850 MDL

Bo Gold Edition: un design deosebit de unic într-un dispozitiv uimitor de unic. Bazându-se pe motive..

Adaugă în Coş
BO ONE Silver Edition Engraved
850 MDL

Bo Silver Edition: un design deosebit de unic într-un dispozitiv uimitor de unic. Bazându-se pe moti..

Adaugă în Coş
BO Plus Black
639 MDL

Viitoarea generație dispozitive de vapare este aici. Bo Plus prezintă o serie de caracteristici fine..

Adaugă în Coş
BO ONE Starter Kit
649 MDL

Combinând tot de ce veți avea nevoie pentru a începe vapingul, fiecare kit inițial include un gadget..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Ai decis să îți păstrezi sănătatea și să renunți la consumul de tutun? Există o modalitate de a ameliora suferința în timp ce corpul se va dezobișnui de această deprindere. Deseori oamenii folosesc tigari electronice pentru a renunța la fumat. Un gadget electronic sau dispozitivul vape permite omului să elibereze aburi din gură care sunt similare cu fumul dintr-o țigară. Tigarile electronice au apărut în China la începutul anilor 2000. Apoi gadgeturile electronice au început să se răspândească rapid. Producătorii le îmbunătățesc și le finalizează. Acum procurarea unui gadget electronic pentru a renunța la consumul de tutun în Chișinău nu mai este o problemă. Modelele actuale nu necesită îngrijire specială. Producătorii tind permanent să extindă gama și să îmbunătățească funcționalitatea și compactitatea dispozitivelor vape.

Dacă nu vrei să pierzi timpul pentru o sesiune de cumpărături epuizantă, alege un produs în magazinul nostru online. Consultanții lucrează non-stop și te vor ajuta să înțelegi avantajele și dezavantajele unui anumit model de dispozitive de vapat. Dacă locuiești într-un oraș mic, unde nu sunt magazine de gadgeturi electronice pentru renunțarea la consumul de tutun, noi vom asigura livrarea rapidă. Rețeaua noastră de retail se dezvoltă rapid. Acum suntem nu doar în Chișinău. Tindem să acoperim toate marile orașe ale Moldovei.

Avantajele tigarilor electronice față de țigările obisnuite și sistemele de încălzire a tutunului:
• substanțe chimice nocive emanate în timpul consumului de tutun nu vor pătrunde în organismul tău;
• nu prezintă pericol de incendiu;
• nu rămâne miros neplăcut în gură după utilizare;
• lipsește pericol de fumat pasiv;
• fumatul țigărilor electronice este permis în locurile publice în care consumul de tutun este interzis;
• aburul creează efectul unui fum dens dintr-o țigară obișnuită; poți alege gustul și nivelul de nicotină.

Tigari electronice de unica folosinta

Tigarile electronice de unică folosință sunt destul de similare cu țigările obișnuite. Dacă ai decis să faci cunoștință cu dispozitivul vape, atunci un astfel de gadget este perfect. Pe piața moldovenească există o gamă largă de dispozitive vape de unică folosință pentru orice gust. Chiar și cel mai exigent client va găsi un model pe placul său.

Țigara electronică de unică folosință generează aburi dintr-un lichid special, la fel ca și cea reîncărcabilă. Există țigări electronice:
• cu gusturi diferite
• fără nicotină;
• cu concentrație mai mică de nicotină.

Principiul de funcționare și dispozitivului vape de unică folosință nu diferă mult de unul reutilizabil. Acest dispozitiv are avantajele sale:
• aspectul unor țigări obișnuite;
• oferă oportunitatea de a face cunoștință cu dispozitivul vape și de a înțelege dacă merită să cumperi un gadget electronic reutilizabil;
• nu este nevoie să porți un încărcător cu tine;
• nu este nevoie să porți lichid pentru dispozitivul vape;
• preț accesibil.

Tigari electronice Во Vaping in Moldova

Linia franceză de elită de dispozitive electronice Bo Vaping este livrată pe piața orașului Chișinău și a altor orașe mari din Moldova. BO înseamnă compactitatea, autonomia sporită și originalitatea și, respectiv, este solicitat în Moldova. ВO nu este doar un dispozitiv vape, ci un accesoriu stilat care reflectă statutul unui om modern. Procurând Bo Vaping vei obține un gadget electronic de elită pentru renunțarea la fumat la un preț care corespunde calității. Cartușele ВO îți permit să alegi concentrația de nicotină (până la zero) și, prin urmare, să renunți complet la fumat!

O gamă largă de modele face dispozitivile BO memorabile și le distinge de alte dispozitive vape. Comandă un dispozitiv vape de la un vânzător de încredere! Vizitează magazinul nostru de gadgeturi electronice pentru renunțarea la fumat. Obține un produs de calitate! Lucrăm non-stop. Dacă nu ai ales deocamdată dispozitivul vape, suntem gata să te ajutăm.