dispozitive pentru vapat

TIGARI ELECTRONICE DE UNICA FOLOSINTA

#BO Vaping

Vezi pe Youtube

BLOG

Istoria apariției Vape shop și cultura vaping

Istoria apariției Vape shop și cultura vaping

Inițial, dezvoltarea vape-urilor a început în Hong Kong în 2003 sub îndrumarea lui Hon Lik. El pregătea un proiect pentru producerea de dispozitive de fumat inofensive pe bază de evaporatoare. 

Hon Lik s-a gândit la ideea de a crea un dispozitiv care să înlocuiască țigările și să prevină apariția patologiilor cauzate de fumatul de tutun. În 2003, a dezvoltat o bază de proiectare, în care a fost prezentat conceptul de Țigară Electronică cu sistem evaporativ și baterii. Dispozitivul a implicat crearea unei dispersii de vapori pe baza unui amestec de glicerină. El a prezentat proiectul angajaților întreprinderii unde lucra. Un an mai târziu, a fost realizat primul eșantion al dispozitivului și a fost depus pentru brevetarea dispozitivului. 

Cu toate acestea, primul brevet pentru o țigară fără fum a fost depus în anii '60 ai secolului XX. După aceea, au fost depuse mai multe brevete similare. Cu toate acestea, invenția lui Lick a fost mai tehnologică și a marcat începutul vapingului. Alte brevete nu au câștigat distribuția la nivel mondial, iar țigara electronică Lika a cucerit piețele și a atins și obiectivul unei alternative inofensive la fumat. 

Începutul industriei de vaping

Dispozitivul tehnologic a reușit să câștige conducerea printre produsele care vă permit să renunțați la fumat. Cu toate acestea, în timpul primei dezvoltări, dispozitivul nu era atât de practic și ergonomic. Dar crearea de noi modele a făcut posibilă îmbunătățirea produsului în conformitate cu cerințele moderne. Primele invenții nu au reușit datorită schemei primitive. Produsele originale au fost realizate sub formă de țigări, acum sunt și acestea în vânzare. Astfel de dispozitive presupuneau o sursă de alimentare, un cip, un element de încălzire într-un cartuș de glicerină sub forma unui filtru. Acest cartuș se înlocuia. La inspirare, se crea o imitație de fum. 

De-a lungul timpului, Țigara Electronică cu baterii, rezervorul în care lichidul cu glicerină, propilen glicol și soluții aromatice era reumplut a crescut la cerere. Majoritatea producătorilor au început să furnizeze cartușe electronice. Acest design era practic, era suficient să umpleți cartușul cu lichid vape. Un cartuș funcționa cam pentru aceiați perioadă ca și evaporatoarele moderne. Cu toate acestea, resursa varia în funcție de parametrii tehnici ai dispozitivelor, de producător. 

Citeste
Diferența dintre vape și țigările obișnuite

Diferența dintre vape și țigările obișnuite

Țigările electronice au început să fie furnizate de producători în 2003. Astăzi, aceștia sunt solicitați atât de cei care încearcă să renunțe la fumat, cât și de cei care nu fumează. Cu toate acestea, este important să înțelegem diferența dintre vapare și țigările obișnuite.

Ce este „vape”

Vape-urile includ un încălzitor care evaporă lichidul, precum și bateriile. În partea inferioară a dispozitivului există un bloc pentru baterii specializate, în partea superioară există un atomizor și un rezervor pentru soluție. Când apăsați butonul Țigării Electronice, atomizorul se încălzește, după care lichidul este evaporat. Procesul se numește vaping, vapare.

Tipuri de Țigări Electronice:

 •  servisabile, ne-servisabile;
 •  reutilizabil, de unică folosință;
 •  cu sau fără reglarea puterii;
 •  putere de la 16 la 350 de wați.

  Vape-urile pot oferi, de asemenea, diferite tipuri de evaporatoare. Unele implică turnarea soluției în dispozitiv, altele într-un rezervor specializat. Există spirale în rezervor, unde există vată care absoarbe lichidul. Când spiralele sunt încălzite, se evaporă, apoi vata este alimentată din nou de soluția care vine din rezervor. În unele cazuri, lichidul poate fi picurat direct pe spirale. Cu toate acestea, principiul de funcționare al dispozitivelor este același. Când evaporatorul se încălzește, lichidul este transformat în nori de vapori. 

Citeste
Este într-adevăr posibil de renunțat la fumat cu ajutorul vape-ului?

Este posibil de renunțat la fumat cu ajutorul vape-ului?

Astăzi, tot mai des puteți vedea țigări electronice, vape-uri în mâinile oamenilor într-o varietate enormă de configurații, modele și design. Să luăm în considerare ce este un „vape”, cât de eficient este pentru cei care încearcă să renunțe la fumat și, de asemenea, studiază elementele de bază ale funcționării acestui dispozitiv. 

Proiectarea și scopul vape-ului

Vape-ul se referă la țigările electronice, care sunt considerate a fi mai inofensive decât produsele obișnuite din tutun. Acest termen este derivat din cuvântul englezesc "vapori" sau "aburi". Cei care folosesc sisteme electronice de livrare a vaporilor sunt numiți - vape. Un astfel de dispozitiv asigură două elemente principale care formează abur dintr-un lichid special. Modul este un compartiment pentru baterii prin care funcționează dispozitivul. Atomizorul este necesar pentru a converti soluția în nori de vapori. Producătorii oferă multe varietăți de vape-uri, care diferă în prezența sau absența electricității, a funcționalității și a puterii. 

Caracteristicile funcționării Țigărilor Electronice

Cu ajutorul componentelor specializate, lichidul este alimentat către evaporatoare, care este încălzit, după care se formează aburul. Bobinele sunt încălzite apăsând butonul de pe dispozitiv. Cu cât puterea Țigării Electronice este mai mare, cu atât este generat mai mult abur. Lichidul conține bază, nicotină, aditivi de aromatizare. Aveți posibilitatea de a face și o soluție fără nicotină. Aromele sunt, de asemenea, diferite. Lichidele gata preparate sunt vândute în magazinele comercializare a vape-urilor sau Vape-Shop-uri, le puteți fabrica și dvs., dar este recomandat utilizatorilor de vape începători să folosească amestecuri gata preparate. 

Citeste

Tigari electronice - Chisinau, Moldova

Ai decis să îți păstrezi sănătatea și să renunți la consumul de tutun? Există o modalitate de a ameliora suferința în timp ce corpul se va dezobișnui de această deprindere. Deseori oamenii folosesc tigari electronice pentru a renunța la fumat. Un gadget electronic sau dispozitivul vape permite omului să elibereze aburi din gură care sunt similare cu fumul dintr-o țigară. Tigarile electronice au apărut în China la începutul anilor 2000. Apoi gadgeturile electronice au început să se răspândească rapid. Producătorii le îmbunătățesc și le finalizează. Acum procurarea unei tigari electronice pentru a renunța la consumul de tutun în Chișinău nu mai este o problemă. Modelele actuale nu necesită îngrijire specială. Producătorii tind permanent să extindă gama și să îmbunătățească funcționalitatea și compactitatea dispozitivelor vape.

Dacă nu vrei să pierzi timpul pentru o sesiune de cumpărături epuizantă, alege un produs în magazinul nostru online. Consultanții lucrează non-stop și te vor ajuta să înțelegi avantajele și dezavantajele unui anumit model de dispozitive de vapat. Dacă locuiești într-un oraș mic, unde nu sunt magazine de gadgeturi electronice pentru renunțarea la consumul de tutun, noi vom asigura livrarea rapidă. Rețeaua noastră de retail se dezvoltă rapid. Acum suntem nu doar în Chișinău. Tindem să acoperim toate marile orașe ale Moldovei.

Avantajele tigarilor electronice față de țigările obisnuite și sistemele de încălzire a tutunului:
• substanțe chimice nocive emanate în timpul consumului de tutun nu vor pătrunde în organismul tău;
• nu prezintă pericol de incendiu;
• nu rămâne miros neplăcut în gură după utilizare;
• lipsește pericol de fumat pasiv;
• fumatul țigărilor electronice este permis în locurile publice în care consumul de tutun este interzis;
• aburul creează efectul unui fum dens dintr-o țigară obișnuită; poți alege gustul și nivelul de nicotină.

Tigari electronice de unica folosinta

Tigarile electronice de unică folosință sunt destul de similare cu țigările obișnuite. Dacă ai decis să faci cunoștință cu dispozitivul vape, atunci un astfel de gadget este perfect. Pe piața moldovenească există o gamă largă de dispozitive vape de unică folosință pentru orice gust. Chiar și cel mai exigent client va găsi un model pe placul său.

Țigara electronică de unică folosință generează aburi dintr-un lichid special, la fel ca și cea reîncărcabilă. Există țigări electronice:
• cu gusturi diferite
• fără nicotină;
• cu concentrație mai mică de nicotină.

Principiul de funcționare și dispozitivului vape de unică folosință nu diferă mult de unul reutilizabil. Acest dispozitiv are avantajele sale:
• aspectul unor țigări obișnuite;
• oferă oportunitatea de a face cunoștință cu dispozitivul vape și de a înțelege dacă merită să cumperi un gadget electronic reutilizabil;
• nu este nevoie să porți un încărcător cu tine;
• nu este nevoie să porți lichid pentru dispozitivul vape;
• preț accesibil.

Tigari electronice Во Vaping

Linia franceză de elită de tigari electronice Bo Vaping este livrată pe piața orașului Chișinău și a altor orașe din Moldova. BO înseamnă compactitatea, autonomia sporită și originalitatea și, respectiv, este solicitat în Moldova. ВO nu este doar un dispozitiv vape, ci un accesoriu stilat care reflectă statutul unui om modern. Procurând Bo Vaping vei obține un gadget electronic de elită pentru renunțarea la fumat la un preț care corespunde calității. Cartușele ВO îți permit să alegi concentrația de nicotină (până la zero) și, prin urmare, să renunți complet la fumat!

O gamă largă de modele face cigarile electronice BO memorabile și le distinge de alte dispozitive vape. Comandă o tigara electronica de la un vânzător de încredere! Vizitează magazinul nostru de gadgeturi electronice pentru renunțarea la fumat. Obține un produs de calitate! Lucrăm non-stop. Dacă nu ai ales deocamdată dispozitivul vape, suntem gata să te ajutăm.  

Vape Shop - Chisinau

Atunci când omul este tânăr și energic, el nu prețuiește sănătatea. Oamenii au multe obiceiuri proaste. Consumul de tutun este una dintre cele mai rele deprinderi și provoacă dependență severă. Acesta influențează în mod negativ sănătatea umană. Prin urmare, în anii 2000 s-a decis elaborarea unei alternative la consumul de tutun. Astfel, a apărut primul dispozitiv vape, iar pe urmă și Vape Shop (magazin de țigări electronice).

Primele dispozitive vape au fost mari și incomode, apoi au fost perfecționate și modernizate. Avantajul gadgeturilor electronice față de țigări obișnuite și consumul de tutun este evident. China a fost prima care a început producția în masă de dispozitive vape. Apoi, gadgetul electronic s-a răspândit în întreaga lume. Vape Shop devenea tot mai popular, iar dispozitivul vape acumula tot mai muți fani. Gadgeturile electronice au devenit un analog indispensabil pentru consumatorii de tutun și au contribuit la renunțarea la prostul obicei.

Dispozitivele Bo Vaping reprezintă o garanție a calității. Gadgeturile electronice se perfecționează. Sortimentul de mărfuri se extinde. Aici vei găsi produse calitative la prețuri avantajoase. Noi urmărim dezvoltarea tehnologiilor și implementăm cele mai bune practici.

Magazinul nostru online oferă o gamă largă de gadgeturi electronice. Pentru a procura un dispozitivul vape, nu trebuie să ieși din casă sau să te gândești la programul de lucru al magazinului. Plasează o comandă în magazinul nostru online și vei obține un produs cu sigiliu de calitate. Consultanții noștri vor răspunde rapid și clar la toate întrebările, îți vor povesti despre avantajele și dezavantajele unui gadget electronic. Dispozitivele Bo Vaping sunt cunoscute pe piața moldovenească.

Caracteristici și avantaje ale tigarilor electronice

Atunci când o persoană fumează o țigară obișnuită, în organism pătrunde nicotină și substanțe chimice periculoase pentru sănătate, cum ar fi rășini, agenți cancerigeni și mai bine de cinci mii de elemente chimice nocive. Un fumător cu o țigară obișnuită îi face pe ceilalți să se simtă inconfortabil.

Absența tutunului și a hârtiei mocnite reprezintă un avantaj al gadgeturilor electronice. Dispozitivele vape evaporă un lichid special cu diferite doze de nicotină. Aceasta este singura substanță dăunătoare. Există lichide care nu conțin nicotină.

Linia franceză Bo Vaping este furnizată pe piața din orașul Chișinău și în alte orașe mari din Moldova. Setul Bo include următoarele:
• cartuș cu lichid special
• dispozitiv (vaporizator);
• încărcător.

Gadgeturile electronice BO au un strat ceramic și un design cu tehnologie inteligentă.

Prețul și structura dispozitivului electronic

Producătorii de dispozitive vape tind să își distingă produsele de cele ale concurenților. Ei oferă dispozitivelor un aspect memorabil, utilizând diferite culori și forme.
Vizitând un Vape Shop in Chisinau sau din alte orașe mari din Moldova, vei vedea dispozitive vape la prețuri diferite.

Prețul depinde de următoarele:
• producător;
• calitatea asamblării;
• material de fabricație;
• mijloace de protecție;
• idei constructive implementate într-un model specific;
• funcționalitatea unui gadget electronic vape.

Linia franceză Bo Vaping este un produs din categoria Premium. Astfel, prețul corespunde calității. 

Dispozitivul vape include:
• acumulator;
• cartuș pentru lichid special;
• vaporizator.

Modul de funcționare a dispozitivelor vape a rămas invariabil de-a lungul anilor. Atunci când tensiunea acționează asupra spiralei, aceasta se încălzește și vaporizează un lichid special. Astfel, apar aburi denși similare fumului de la consumul de tutun.

Dacă ai decis să renunți la tutun și să treci la dispozitive vape, alege linia Bo Vaping. Comandă dispozitive vape pe site-ul nostru! Obține produse europene de calitate la un preț accesibil! Consultanții noștri îți vor povesti despre avantajele și dezavantajele unui anumit model de dispozitiv vape și te vor ajuta să faci o alegere corectă.